2017. évi 2. szám

| ► Olvasási idő: < 1 perc

Szeretettel ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe a Szolgatárs következő számát.

Elsőnek Fodor Péter lelkészgyakornok igehirdetését olvashatjuk el aminek a textusa a 2Pt 1,4 volt. Kelemen Szabolcs Alpár Jeremiás próféta fájdalmakkal teli szolgálatát vizsgálja meg a Jer 26-tal a fókuszban. Ármay-Szabó Ádám megismerteti velünk, hogy hogyan alakult ki a Vizsolyi Biblia versbeosztása. Ezután Tisza Attila zsoltár-parafrázisa ad lehetőséget az gondolkozásra. Mórocz Bora egy régi, de hasznos etikai témájú könyvet ajánl a figyelmünkbe a következőkben. Bacsó Benjámin tanulmánya a baptista történetírás három fő iskolájával ismertet meg minket. Szebeni Olivér anabaptistákról szóló írását adjuk ezután közre. Kovács Géza Kornya Mihály életének tanulságait szedte össze az utána olvasható előadásában. Nagy Imre a habánok életét orvosegészségügyi szempontból vizsgálja a most közreadott előadásában. Marosi Nagy Lajos érdekes zenetörténeti írása zárja a tanulmányok sorát.

Végül teológiai könyveket, és – különös tekintettel a nyárra – keresztény társasjátékokat ajánlunk olvasóink figyelmébe.

 

Olvasás

Letöltés




Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .