2019. évi 3. szám

| ► Olvasási idő: < 1 perc

Köszöntjük olvasóinkat! Bibliatulmányokkal, teológiai fejtegetésekkel, egyháztörténeti visszatekintésekkel, és gyakorlati tanácsokat adó cikkel egyaránt találkozhat, aki időt szán a Szolgatárs 2019. évi 3. számának megismerésére.

Id. Kovács Géza a három híres bibliai király életét elemzi, melyben kiderül, hogy Saul, Dávid és Salamon élete korunkban is sok tanulsággal szolgál. A borról bibliai szempontból gondolkozik a következő írásban Kovács László. Hálásak vagyunk, hogy Izsák Norbert rendelkezésünkre bocsátotta teológiatörténeti írását a fundamentalizmusról. Tóth Máté a kálvinizmus alaptételeit ismerteti tanulmányában. Vas Lajos újabb vezetőkről szóló írása fontos igei útmutatásokat elevenít fel. A kiscsoportok tagjainak aktivizálásában segít egy cikkfordítás, aminek a szerzője Michael C. Mack, a smallgroups.com alapítója. Lapunk utolsó oldalain Szebeni Olivér két írása következik, majd végül dr. Mészáros Kálmán beszámolója.

Áldott időtöltést, jó olvasást!

Olvasás

Letöltés

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .