Új! Szolgatárs podcast – 1. adás – Harcunk

Szerepodcastartworktettel köszöntünk minden kedves hallgatót!

Ez a Szolgatárs folyóirat első podcast adása. Sinka Csaba vagyok, a folyóirat szerkesztője, baptista igehirdető. Ez egy tematikus podcast lesz a terveink szerint, amit Vas Ferenc barátommal közösen készítünk. Most az elején még nem tervezünk beszélgetős adásokat, de később lehet, hogy ez változni fog. De akkor miről fog szólni? A Biblia igéiről.

A vasárnap délelőtti istentiszteleteken a legtöbb magyar baptista gyülekezetben az Áhítat nevű kiadvány által javasolt igék alapján hirdetik Isten igéjét a lelkipásztorok, igehirdetők. Akit érdekel, ezeket az igéket, és hozzá tartozó elmélkedéseket androidos alkalmazás formájában is letöltheti a Google Play Áruházból. Az Áhítat szóra kell rákeresni. Vagy letöltés itt.

Ez a podcast mindig egy ilyen, az imént említett forrásból származó vasárnapi délelőtti ige alapján elhangzott igehirdetés rövidített, a podcast számára elmondott változatát tartalmazza.

Feri barátom gondolatai velősek, és biblikusak, örülök, hogy vállalkozik a közreadásukra! Következzék tehát az első ilyen üzenet. Váljon épülésünkre!

Letöltés

Szolgatárs podcast 1

Feed

A podcast feed ezen a linken érhető el:
http://szolgatars.hu/feed/podcast
Ezt remélhetőleg szeretni fogják a különböző podcast-kezelő alkalmazások. Ha mégsem, kérjük jelezzétek nekünk!

Archívum

Itt gyűlnek majd az adások:
szolgatars.hu/podcast

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .