Lelkigondozói alapképzés Budapesten

| ► Olvasási idő: < 1 perc

A képzés kezdete: 2013. szeptember 27.

A szervezők azokat a jelentkezőket várják, akik gyülekezeti tagként a személyes lelkigondozás területén képezni szeretnék magukat. Mivel gyülekezeteinkben nemcsak hitéleti, hanem életvezetési, párkapcsolati és helyenként pszichés problémák is felmerülnek, ezért szükség van a lelkigondozás területén szolgálók folyamatos továbbképzésére. A másfél évig tartó alapképzés elméleti oktatásokat, mint például bibliai antropológiát, beszélgetésvezetést, valamint gyakorlati modulokat foglal magában. Az elméleti oktatás nyolchetente pénteken és szombaton (öt alkalommal) történik. A gyakorlati modulok időpontjait egyeztetik.

Maximális csoportlétszám: 20 fő

A képzés helye: Wesselényi Utcai Baptista Imaház, 1077 Budapest, Wesselényi utca 53.

Alapító: Terápiás Lelkigondozó Alapítvány (Neuendettelsau/Németország, www.ts-stiftung.de). A képzés a Családi Szolgálat MBE támogatásával, a Magyarországi Baptista Egyház ajánlásával indul.

Előadó: Reimer Márta terápiás lelkigondozó, család és házassági tanácsadó, a német alapítvány magyarul beszélő docense, aki jelenleg az UNISA Dél-Afrikai Egyetemen (www.unisa.org) pasztorálpszichológiai (Master of Theology) tanulmányokat folytat.

Részvételi feltételek:

  • Elkötelezett keresztény élet és lelkipásztori ajánlás
  • Titoktartási kötelezettség elfogadása
  • Fizikai és mentális terhelhetőség és hajlandóság a személyiség fejlesztésére
  • Elkötelezettség a képzési program elvégzésére, a befejezés után pedig a gyülekezeti lelkigondozói szolgálatban való aktív részvételre

A képzés díja:
A költségek részbeni fedezésére egy képzési napért 4000 forintot kérünk adomány formájában.

Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 20.

Bővebb információk és írásbeli jelentkezés
a koordinátoroknál:
Appel Ildikó: 30-474 8982, appel@t-online.hu
Horváth Márta: 20-8863837, holovma@gmail.com

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .