Szünergosz Bibliaiskola

| ► Olvasási idő: 2 perc

Kedves Szolgatársak! Szeretnénk újra a figyelmetekbe ajánlani az ősszel induló SZÜNERGOSZ Bibliaiskolát, és kérni a segítségeteket, abban, hogy eljusson a gyülekezeti tagokhoz a lehetőség.

Mindannyiunk közös tapasztalata, hogy kevés a megbízható és felkészült munkatárs. Az Úr Jézus erről azt mondta, hogy „az aratnivaló sok, a munkás kevés.” Arról is beszélt, hogy van szerepünk abban, hogy ez változzon: „kérjétek az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába.”

Kérünk benneteket, hogy…

1. Imádkozzatok azért, hogy kik lehetnek a ti gyülekezetetekben azok, akik a jelen vagy a jövő munkatársai lehetnek.

2. Mondjátok el nekik, hogy mit láttok bennük, adjatok nekik inspiráló visszajelzést arról, hogy Isten munkáját miben látjátok az Ő életükben.

3. Hívjátok fel a figyelmüket a SZÜBI képzésre, és mi veletek közösen támogatni fogjuk a felkészülésüket.

A Szünergosz Bibliaiskola célja

Az MBE célja, hogy azokat a testvéreket, akik a gyülekezeteink életében aktív szerepet töltenek be (vezetőként, vagy bármilyen más szolgálati területen) támogassa egy képzési rendszerrel. Jó lehetőség ez arra, is, hogy

  • új munkatársakkal bővüljön a gyülekezet szolgáló csapata,
  • meglévő vezetők új inspirációt, vagy jövőbeni vezetők felkészítést kapjanak, megosszák egymással a tapasztalataikat és a kérdéseiket,
  • gyülekezetek között kapcsolatok épüljenek.

Arra kérlek benneteket, hogy hirdessétek a gyülekezetben minden korosztály számára (ifjúság, közép generáció és nyugdíjasok).

Amennyiben a gyülekezetnek van levelezési listája, kérünk benneteket, hogy ott is továbbítsátok.

Néhány információ

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 15.

Bővebb információk a SZÜBI honlapján: http://www.szunergosz.hu A honlapon fontos információk és a jelentkezésekhez szükséges dokumentumok találhatók.

A jelentkezéseket (önéletrajz és motivációs levél, lelkipásztori/vezetői ajánlás) és az esetleges kérdéseket a bibliaiskola@baptist.hu címre várjuk.

Jelenleg a képzés Budapesten folyik.

Ha egy helyszínen vagy régióban min. 15-20 fő jelentkezik, akkor kihelyezett regionális képzési hely is indulhat, így a résztvevőknek kevesebb utazással jár a képzés.

Áldást kívánva,
Dr. Sebjan-Farkas Zsolt, igazgató és Fodorné Bálint Andrea, képzési koordinátor

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .