A 2014 évi 2. lapszám

| ► Olvasási idő: < 1 perc

Szolgatárs címlap

Örömmel nyújtjuk át a Szolgatárs folyóirat nyári számát az olvasóknak. Hadd mutassuk be röviden ezt az új lapszámot!

Merényi Zoltán és Heizer Tamás bibliatanulmányai után Steiner József missziológiai írásának első részét ismerhetjük meg. A szám egyik különlegessége a Pintér Bélával készült interjú. Pafkó Tamás ismét beszámol nekünk az ELF konferenciáról, képekkel gazdagon kiegészítve sorait. Egyháztörténelmi cikkek is helyet kaptak most a lapban. Legifjabb László Gábor a baptisták Horty-korban átélt helyzetét mutatja be, Marosi Nagy Lajos pedig a baptista sajtóról szóló előadásának írott változatát osztja meg velünk. Irodalmi témájú cikket hármat is közlünk, ifj. Vas Ferenc, Pafkó Tamás és Pálfi Noémi tollából. Tanácsokat találhatunk a hatékony kiscsoportok vezetésével, és a a keresztények online viselkedésével kapcsolatban is. A lap a szokottnál is több könyvajánlót tartalmaz, melyek előtt Tony Reinke gondolatai alapján ismertetünk néhány hasznos tanácsot a könyvek kiválasztásával és olvasásával kapcsolatban.

Isten áldja meg a lap szerzőit és olvasóit! Köszönünk szépen minden megosztást és híradást! Ne feledjük: a lapot nem csak lelkipásztoroknak készítjük.

Helyben olvasás:

Letöltés

2014 2. szám

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .